15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Welke diensten leveren slotenmakers?

De diensten die slotenmakers leveren zullen variëren van de ene tot de andere. Sommige slotenmakers leveren hele uitgebreide diensten en andere specialiseren zich in enkele kleine diensten. Belangrijk is wel dat de slotenmaker een gecertificeerde is. Zo zijn alle diensten die ze leveren tenminste van goede kwaliteit. Hier worden enkele diensten opgenoemd die slotenmakers leveren. 

Spoedservice

Vele slotenmakers zullen spoedservice leveren. Spoedservice is vooral belangrijk als je jezelf hebt buitengesloten. De sleutels liggen dan nog in huis en jij komt niet meer binnen. Voor de veiligheid wil je meteen een slotenmaker opbellen om het slot te komen vervangen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.slotenprobleemkwijt.nl. Hier zie je dat deze slotenmaker een spoedservice beschikbaar stelt. Een spoedservice is meestal 24/7 bereikbaar en zal veel gereedschap ter beschikking hebben om ter plaatse te gebruiken.

Inbraakpreventie

Een andere dienst die veel slotenmakers leveren is inbraakpreventie. Slotenmakers zullen sloten op jouw deuren en ramen plaatsen zodat inbraak wordt voorkomen. Zij hebben daar speciale inbraakwerende sloten voor. Inbraakwerende sloten hebben het keurmerk van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw, oftewel het SKG-keurmerk. Professionele inbrekers zullen ook bij deze sloten kunnen inbreken, maar de inbraak zal langer duren dan bij een ander slot. Deze sloten moeten vakkundig geplaatst worden.

Sloten repareren

Het kan iedereen weleens gebeuren dat het slot van je deur ineens kapot gaat. Een kapot slot kan meerdere oorzaken hebben. Ouderdom of slijtage kan een mogelijke oorzaak van een kapot slot zijn. Verder kan inbraak een slot geforceerd hebben waardoor het slot is gebroken. Het is ook mogelijk dat een slotenmaker het slot slecht gemonteerd heeft waardoor het slot gebroken is. Verder kan het slot kapot zijn gegaan doordat de verkeerde sleutel in het sleutelgat is gebruikt of doordat de sleutel van het slot verouderd is. Een slecht of kapot slot kan onveilig voelen en moet daarom vervangen worden. Verder is een kapot slot makkelijk open te breken voor inbrekers. Des te meer reden om een kapot slot meteen te vervangen.

Sleutel afgebroken

Is de sleutel afgebroken van je deur? Dan kan je het netwerk van slotenmakers bellen om het voor je te komen oplossen. Een afgebroken sleutel kan je ook zelf proberen op te lossen. Je kan bijvoorbeeld een speld gebruiken om het achtergebleven stuk sleutel uit het slot te krijgen. Je kan ook proberen om het restant van de sleutel met een magneet uit het slot te krijgen. Probeer niet teveel geweld te gebruiken bij het oplossen van het sleutelprobleem. Dit kan namelijk het slot beschadigen. Als je de sleutel niet zonder geweld het slot uit krijgt, kan je het beste een slotenmaker bellen.

Aarzel dus niet en bel het netwerk van slotenmakers op als je problemen met je slot of sleutel hebt.

Categorie:Wonen
Vorig bericht
Hoe kan ik een lekkage in de badkamer opsporen?
Volgend bericht
Een huis snel verkopen was nog nooit zo simpel geweest