15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt
huis kopen.jpeg

Een huis snel verkopen was nog nooit zo simpel geweest

Is het lastig om een direct uw huis te verkopen? Zelfs op deze nog verschrikkelijke verkopers markt, duurt het meestal enige tijd voor je huis aan de beurt is. Dat houdt geen rekening met eventuele pre-listing voorbereidingen of schoonmaken, opruimen én ensceneren van de woning.

Het plannen van uw flexibele agenda is nodig om tevreden te zijn met uw hypotheek. Als u niet over deze flexibiliteit beschikt, zult u wachten tot de gefinancierde koper met een gemiddelde van 50 dagen is verwerkt.

Laat uw huis verkopen voor cash

Contant geld is koning bij hun service aangezien bij het noteren van een huis, het proces bijna altijd langzamer gaat en u geconfronteerd wordt met een aantal onbekenden.

Zal de koper contant betalen of in aanmerking komen voor een huislening?

In 2021 werd bekend dat meer dan 87% van recents kopers hun huis ondertekenden. Terwijl het aantrekken van een koper in een recordtijd, hebben verkopers weinig tot geen controle over wanneer een koper lening zal sluiten. Verwacht dat deze stap 30 tot 60 dagen in beslag neemt, voordat het geld is overgemaakt.

Hoe werkt het verkopen met contant geld?

Wanneer u uw huis voor contant geld verkoopt, dan kunt u verwachten dat het proces ongeveer zo gaat:

  • Contact leggen: Een verkoper neemt contact op met een investeerder of bedrijf dat huizen koopt in hun gebied en geven wat basisinformatie over hun huis. Sommige bedrijven zullen echter proactief contact opnemen met verkopers over het kopen van hun huis.
  • Als de verkoper 24 uur voor de beoordeling een voorlopig contant bod van uw woning ontvangt, kan dit overwogen worden tijdens het proces.
  • Laat uw huis inspecteren: Uw makelaar plant een inspectie van het huis in om de staat te beoordelen, meestal binnen een paar dagen tijd.
  • Het bedrijf biedt een startprijs aan. Hier kan u zich bij aansluiten of niet. De meeste van deze bedrijven zullen hun prijs niet wijzigen, dus onderhandelingen zijn van de baan.
  • Sluiten begint wanneer u het bod accepteert en als uw zakelijke contactpersoon het contract met het bedrijf ondertekend.
  • Verhuurders kunnen wachten om ervoor te zorgen dat de aanvrager in staat is om een duidelijke titel over te brengen alvorens het onroerend goed te verkopen. Als er pandrechten worden ontdekt, sommige bedrijven die huizen kopen de verhuurders helpen bij de volgende stappen.
  • De leverancier ontvangt uw betaling snel, meestal binnen zeven dagen tot een paar weken, variërend per bedrijf en verkopers die werken met een huis-aankoop bedrijf hebben vaak flexibiliteit in het selecteren van een verhuizing datum die werkt voor hun.

Waar kan je een contant bod krijgen?

Weet u niet hoe je contante bieders krijgt, of waar je die kan vinden in de markt? En of u daadwerkelijk uw huis snel kan verkopen? Er zijn diverse makelaars online die je kunnen helpen bij de controle en reparatie van uw woning, voordat u deze te koop zet. U kunt de reparaties, voorwerk en open huizen overslaan en direct een bod ontvangen. Bovendien zal uw bod vergeleken worden met een schatting van wat u realistisch zou kunnen opbrengen op de open markt met de hulp van een top makelaar, zodat u een volle beslissing kunt nemen terwijl u uw verkoop prioriteiten afweegt.

Categorie:Vastgoed
Vorig bericht
Welke diensten leveren slotenmakers?
Volgend bericht
In 8 stappen je woning verkopen