15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De Leukste gadgets voor in je huis

We leven in een tijd van technologische vooruitgang: steeds meer wordt mogelijk. Van Virtual Reality brillen tot spraakbesturingssystemen zoals Alexa en Google Assistent. Allemaal innovatieve uitvindingen die resulteren in leuke hebbedingetjes voor in je huis. Zo zijn er al enorm veel gadgets die het leven in een huis veel makkelijker maken. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk om deze gadgets te hebben.

Wat zijn gadgets eigenlijk?
Gadgets is een woord in het Engels dat ‘hebbedingetjes’ betekent. Dit zijn dus dingen die men koopt om het ‘hebben’. Zij hebben dit product eigenlijk niet nodig, maar het is gewoon leuk of handig. Gadgets zijn innovatieve en nieuwe ontwerpen binnen een bepaalde branche. Hierbij is de consumentenelektronica één van de belangrijkste sectoren, maar ook de speelgoedsector is erg belangrijk in de wereld van gadgets.

Welke gadgets zijn leuk voor in huis?
Je huis kan in elk opzicht dan ook verbeterd worden, vooral met behulp van gadgets. Dingen waar jij geen zin in hebt, kan de gadget voor jou overnemen. Uiteraard is het ook leuk om te zien wat zo’n gadget allemaal kan. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Google Nest Hub
  • Robot stofzuigers
  • Een slimme termostaat

Google Nest Hub
De Google Assistent is een geweldig systeem dat het leven in je huis veel makkelijker maakt. Het product is echter al in 2016 uitgevonden, maar in 2019 pas in het Nederlands beschikbaar. De Google Nest Hub voert taken uit met behulp van Google Assistent. Deze gadget is een apparaat dat je in je huis kunt neerzetten. Jij stelt een vraag of vertelt wat je wilt, waarna de Google Nest Hub dit uitvoert. Zo kun je de lichten aanzetten in de keuken, de televisie op een andere zender zetten of het rolluik besturen!

Robot stofzuiger
Een robot stofzuiger is nog zo’n hebbeding dat enorm makkelijk in gebruik is. Daarnaast maakt het je leven in huis een stuk aangenamer, omdat je zelf minder hoeft te doen. In 2002 werd dit hebbeding populair op de markt, maar tegenwoordig is het bijna onmisbaar. Veel huishoudens kiezen voor een robot stofzuiger wat uit zichzelf de vloer stofzuigt. Het enige wat jij hoeft te doen is de gadget op te laden en de stofzuigzak te legen wat het apparaat zelf aangeeft. Ideaal en makkelijk voor drukke gezinnen!

Een slimme thermostaat
Een slimme thermostaat wat ook wel een wifi thermostaat wordt genoemd, bestaat ook al een aantal jaar. De wifi thermostaat kan veel gas besparen, de temperatuur op afstand bepalen en jouw gewoontes uitvoeren. Met behulp van een app kan je deze gadget bedienen, waar je je ook bevindt. Als je net weg gaat van werk en thuis wilt komen in een warm huis ben jij hiervan verzekerd. Verder leert het apparaat jouw gewoonten kennen en voert deze uit!

Er zijn vele gadgets op de markt die je het leven veel makkelijker kunnen maken. Dit zijn drie van de leukste!

Categorie:Inspiratie
Vorig bericht
Hoe kun je jezelf het best inspireren voor het inrichten van je huis?
Volgend bericht
Hoe kun je het best investeren in vastgoed?