15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5 x waarom een vinyl vloer ideaal is

Een vinyl vloer? Ja! De vloeren in je huis vormen -letterlijk- de basis waarop je je huis bouwt en inricht. Een vloer moet er niet alleen geweldig uit zien, maar ook wooncomfort uitdragen, en laat vinyl dan net die beiden functies aantikken. Vinyl is sterk en onderhoudsvriendelijk. In dit artikel lichten we daarom vijf redenen uit om voor een vinyl vloer te kiezen in je woning.

1. Een vinyl vloer is fijn voor de buren

Een vinyl vloer wordt ook wel “stille vloerbedekking” genoemd. Dit komt omdat vinyl een geluiddempende werking heeft. Wanneer je in een appartement hebt is een vinyl vloer dus hartstikke prettig voor de buren. Zelfs in je eigen huis met meerdere verdiepingen kan het prettig zijn. Niemand houdt van stampende voeten boven het hoofd!

2. Vinyl komt in verschillende dessins en kleuren

Een vinyl vloer kan in tientallen verschillende kleuren en dessins komen. Van een warme aardse tint tot een stoere betonlook, abstracte dessins of juist naturel in hout of steen: vinyl past eigenlijk in ieder interieur.

3. Een vinyl vloer is een warme vloer

Een warme vloer bepaalt toch wel een grote mate van het wooncomfort. Vinyl is comfortabel materiaal en het voelt warm aan. Het kan tenslotte ook gebruikt worden voor vloerverwarming.

4. Vinyl lijkt net echt

Vinyl kan in allerlei manieren worden afgewerkt en is daarom soms niet van echt te onderscheiden. Zo kun je zelfs een V-groef laten maken en kan elke strook of tegel uniek zijn.

5. Vinyl is gemakkelijk in onderhoud

Vinyl kan dus de luxe uitstraling van hout en steen nabootsen terwijl je geen van de onderhoudsnadelen van dit type vloeren hebt. Dit komt omdat vinyl ontzettend onderhoudsvriendelijk is.

Met zijn diversiteit en onderhoudsvriendelijkheid kun je wel stellen dat vinyl de ideale vloer is voor in iedere woning. Laat je vooral inspireren!

Categorie:Wonen
Vorig bericht
Zo maakt een kraan jouw badkamer af!
Volgend bericht
Met een Vastgoedhypotheek beleggen in onroerend goed