15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Welk materiaal en gereedschap heb je nodig bij een verhuizing?

Heb je verhuisplannen inclusief een hoop kluswerk? Wil je het klussen zo goed, veilig en vlot mogelijk uitvoeren? Dan is degelijk materiaal en gereedschap zeker een must! Zonder de juiste materialen kan een verhuizing of verbouwing uitlopen in een lijdensweg. Met het juiste gereedschap, wordt jouw verhuizing een fluitje van een cent.

De beste tools om te verbouwen en te verhuizen

Verbouwen en verhuizen zijn dan wel twee compleet verschillende werkzaamheden, toch kunnen in veel gevallen dezelfde soorten gereedschap worden gebruikt. Vaak worden namelijk (soort)gelijke klussen uitgevoerd. Een overzicht van het belangrijkste gereedschap:

  1. Elektrisch- en accugereedschap: Alle soorten accugereedschap zijn essentieel voor iedere doe-het-zelver. Voor zowel het boren van gaten in een betonnen muur als het aaneenlassen van leidingen, het zijn slechts enkele voorbeelden van taken die niet afgewerkt kunnen worden zonder elektrisch- en accugereedschap.
  1. Handgereedschap: Handgereedschap is letterlijk en figuurlijk handig bij iedere bouwklus. Oftewel: kwalitatief goed handgereedschap is onmisbaar voor iedere bouwvakker. Denk hierbij aan de voor de hand liggende gereedschappen als hamers, beitels, priemen, troffels en waterpomptangen, maar vergeet ook niet om een of meer schroefsleutels, schroevendraaiers, handzagen, een spanningsmeter, waterpassen en geschikte meetlatten aan je gereedschapskist toe te voegen.
  1. Hulpmiddelen: Onmisbaar voor een klusser zijn de (kleine) materialen en hulpmiddelen. Schaf schroeven, bouten, boortjes, pluggen en tiewraps Ga je de boel verven? Vergeet dan verf en impregneermiddelen niet. Ben je van plan kabels te verleggen of verlengen? Dan moet je écht een krimpkous kopen.
  1. Werkmateriaal voor op hoogte: Wellicht voor de hand liggend, maar met name voor werken op hoogte is een goede stelling onmisbaar. Als je je woning ook aan de buitenzijde wilt aanpakken, is een stelling geen overbodige luxe. Bovendien is het ook nog een vele malen veiliger dan gehannes met en op een ladder.
  1. Beschermende kledij: In de gereedschapskist voor verbouwingen of een verhuizing mag echter ook een degelijke uitrusting niet ontbreken. Denk aan een speciale beschermende bril, kwalitatieve werkschoenen en oorbeschermers.
Categorie:Wonen
Vorig bericht
Het belang van straatmeubilair
Volgend bericht
De vele voordelen van plexiglas