15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Wat kan een makelaar voor je doen?

De beste makelaars hebben maar één doel voor ogen en dat is het beste doen voor hun klanten. Net als de makelaar in omgeving Etten-Leur stellen zij de wensen van hun klanten altijd voorop. De belangrijkste taak van een makelaar is het correct prijzen van de woning. Het is moeilijk te overschatten hoe belangrijk het is om vanaf het begin de juiste prijs te krijgen. Als verkoper mag je ervan uitgaan dat als de prijs van je huis te hoog is, kopers het misschien niet willen kopen. De realiteit is dat het verlagen van de prijs van je woningaanbieding de perceptie van het onroerend goed in de ogen van de kopers kan veranderen. Een goed geïnformeerde makelaar zal je verkoopprijs zorgvuldig instellen om concurrerend te zijn in de markt op basis van vergelijkbare verkopen in de regio. Alleen al de hulp van een makelaar om je huis te taxeren is vaak meer waard dan de commissie die je over het onroerend goed betaalt.

Breng je woning op de markt

Het op de markt brengen van huizen is de volgende belangrijkste vaardigheid van een makelaar. Uitzonderlijke vastgoedmarketing vereist veel meer dan het opsommen van het huis en het ophangen van een bord in de tuin. Je moet het onroerend goed voorbereiden, uitstekende foto’s maken, een overtuigende vermelding schrijven en het woord verspreiden via meerdere kanalen. Dit zijn kanalen zoals onroerendgoedcrises, de website van de makelaar, sociale media en mond-tot-mondreclame. De beste makelaars hebben een beproefd systeem om eigendommen op de markt te brengen, een die door niemand anders dan een andere vastgoedprofessional kan worden gerepliceerd.

Met je communiceren over wat er aan de hand is

Het is zeker dat je een leven, een baan en andere verplichtingen hebt die een groot deel van je tijd in beslag nemen. Dat je het druk hebt, betekent niet dat je niet wilt weten wat er met de verkoop van je huis gebeurt. Een eersteklas makelaar houd je op de hoogte van wat er speelt rondom je verkoop. Feedback is een vast onderdeel van het verkoopproces van je huis. Een makelaar zal je niet lastigvallen met onbelangrijke informatie waar je niet van op de hoogte hoeft te zijn.

Onderhandel over de beste voorwaarden

Je makelaar wil je de beste voorwaarden voor je verkoop geven. Dit is waar ze voor betaald worden. Ze zijn bedreven in onderhandelen. Ze onderhandelen regelmatig voor meerdere klanten. Als je aan de onderhandelingstafel moet, wil je daar een vakkundige onderhandelaar voor hebben. Dat is wat een uitstekende makelaar het beste kan. Zij zullen ervoor zorgen dat je de best mogelijke voorwaarden voor je verkoop krijgt. Zorg ervoor dat je de beste makelaar krijgt voor de verkoop van je huis.

Categorie:Vastgoed
Vorig bericht
Polyethyleen buizen zorgen voor hoogwaardige ventilatiesystemen
Volgend bericht
Hoe kan ik besparen op mijn energierekening?