15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De voordelen van LED panelen

LED verlichting heeft een hele hoop voordelen. Zo gaat een LED lamp erg lang mee en bespaart deze veel energie. En wist je dat je een LED lamp heel eenvoudig zelf kunt aansluiten of vervangen? Tegenwoordig kun je ook LED panelen kopen, welke ideaal zijn voor bijvoorbeeld op kantoor of in een magazijn. In dit artikel lees je alle voordelen van LED panelen.

LED panelen passen precies in een systeemplafond

LED panelen hebben een aantal standaard formaten die perfect passen in een systeemplafond. De meeste kantoren hebben een systeemplafond, waardoor je de LED panelen heel makkelijk kunt plaatsen. Verwijder simpelweg de oude TL armaturen en vervang deze door de LED panelen. Je sluit de LED panelen aan met een kroonsteen of met de stekker die is meegeleverd.

LED panelen zijn duurzaam

LED verlichting gaat over het algemeen heel lang mee, gemiddeld rond de 40.000 branduren. Dat is best lang! Helemaal als je het vergelijkt met een TL armatuur, die maar rond de 12.000 uur meegaat. Ook gaat een LED paneel minder snel kapot doordat deze niet zo gevoelig is voor trillingen.

LED panelen flikkeren niet

Je kent het vast wel, van die TL lampen die ineens gaan flikkeren. Vervang de TL lampen door LED panelen en je hebt geen last meer van dit probleem. LED panelen flikkeren namelijk niet. Werkt een stuk beter voor de concentratie!

LED panelen besparen energie

Een LED paneel bespaart veel energie, helemaal in vergelijking met een TL lamp. Je betaalt wel wat meer voor de LED panelen, maar uiteindelijk win je dat gemakkelijk terug met de energiebesparing. Dat maakt LED panelen een goede investering.

LED panelen zijn makkelijk schoon te maken

Een TL lamp heeft vaak roosters die lastig schoon te maken zijn. Zo kun je bijvoorbeeld niet heel makkelijk bij alle hoekjes komen. Een LED paneel daarentegen is juist heel makkelijk schoon te maken: vochtig doekje erover en klaar!

Categorie:Interieur
Vorig bericht
Nog steeds te veel ongevallen bij werken op hoogte
Volgend bericht
Zo parkeer je steeds veilig