15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Woning stijlvol inrichten met een klein budget

Wil je het interieur van je woning een make-over geven? We kunnen niet ontkennen dat er een groot aantal mogelijkheden zijn om dit te realiseren. Op sommige meubelstukken kun je niet bezuinigen en gaat kwaliteit boven kwantiteit. Daar hangt nu eenmaal een hoger prijskaartje aan. Maar toch zijn er verschillende manieren hoe je met een klein budget toch een stijlvol interieur kunt creëren. In dit blogartikel delen we een aantal tips om je alvast een eindje op weg te helpen. Lees snel verder!

1. Gebruik wat je hebt

Probeer eerst te focussen op de kleine veranderingen die een grote impact kunnen maken. Ben je een beetje handig, dan kun je ook kijken wat je zelf kunt doen. Verplaats een schilderij, verander de meubelopstelling of geef houten meubels een nieuwe look met een likje verf.

2. Kies voor betaalbare kunst

Betaalbare kunst is makkelijk te vinden dan je denkt. Neem maar eens een kijkje op de sites van Juniqe of Desenio. Je kunt er wanddecoratie vinden voor een redelijke prijs. Misschien schuilt er wel een Van Gogh in jou! In dat geval kun je ook zelf een mooie tekening maken en deze in een betaalbare lijst aan de muur hangen.

3. Scoor de beste deals op Black Friday

Hoewel Black Friday slechts één keer per jaar is, hoeven we nu niet heel lang meer te wachten. Het komt er binnenkort weer aan: op vrijdag 26 november om precies te zijn. Het is het weekend dat heel veel winkels met kortingen strooien. Reden te meer om dan te gaan winkelen. Tip: maak alvast een account aan en vul alvast je verlanglijstje. Wil je niet wachten tot Black Friday? Neem dan alvast een kijkje bij Haco. Je vindt er goedkope tv-meubels in alle soorten, maten en kleuren.

Categorie:Interieur
Vorig bericht
Hoe ziet uw gevel er uit?
Volgend bericht
Het belang van reviews