15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jsmvastgoed.nl 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vier manieren om je pauze nuttig in te vullen

Het is pauze en hoewel je lekker geniet van de rust ben je toch snel geneigd om je telefoon erbij te pakken en nutteloos te gaan scrollen. Dit is natuurlijk hartstikke zonde van je tijd! Als je dan toch graag even je hoofd verzet door een online activiteit te doen, gebruik je tijd dan tenminste nuttig! In dit blog vertellen we je hoe je jouw tijd tijdens de pauze nuttig kan invullen terwijl je op je gemak geniet van je lunch.

Bestel vast jouw boodschappen

Weet je nu al dat je eigenlijk na het werk geen zin meer hebt om boodschappen te doen maar wil je wel graag zelf koken? Bestel dan vast je boodschappen en laat ze thuisbezorgen! Wanneer je de boodschappen in huis bent is de kans veel groter dat je daadwerkelijk zelf gaat koken in plaats van dat je eindigt met eten bestellen. Zelf koken biedt niet alleen even een moment van ontspanning, het is vaak ook veel gezonder voor je. Online bekijk je gemakkelijk allerlei lekkere gerechten en is het heel simpel om een lekker avondmaal uit te kiezen. Of je nou Vega(n) wil eten, zin hebt in pasta of juist in een oosters gerecht. Je kan het in je pauze vast uitzoeken en gemakkelijk via je telefoon de ingrediënten afrekenen waarna de boodschappen bij je thuis worden afgeleverd.

Plan sociale afspraken in

Na werk heb je vaak geen zin meer om op openstaande WhatsApps te reageren en wil je gewoon lekker tot rust komen. Maak daarom in de pauze gebruik van het moment om even wat sociale afspraken in te plannen en terug te komen op je vrienden of familie. Zo doe je niemand tekort en kun jij na het werk je telefoon lekker aan de kant leggen en genieten van je vrije avond. Ook fijn om afspraken voor de volgende weken al lekker gepland te hebben zodat je precies weet wanneer je tijd voor jezelf hebt ’s avonds en wanneer je de gezelligheid opzoekt.

Investeer in crypto

Een slimme manier om je pauze in te vullen is natuurlijk door extra geld te verdienen in je pauze. Het lijkt misschien onmogelijk maar dat is het niet! Wanneer je je verdiept in het handelen van crypto zul je zien dat het heel goed mogelijk is om tijdens je pauze wat extra bij te verdienen. Zo kun je Ethereum kopen of investeren in Bitcoin. Zodra je handig wordt in het kopen en verkopen van de online munten kun je vrij goed winst maken. Je kan er ook voor kiezen voor de lange adem. De koersen wisselen enorm maar de meeste munten stijgen over tijd in waarde waardoor je investering op de lange termijn vaak sowieso meer geld waard wordt. Een platform waar je veilig crypto kunt kopen en verkopen is Anycoindirect.

Categorie:Inspiratie
Vorig bericht
Zo pak je het buitenschilderwerk van je woning aan
Volgend bericht
Polyethyleen buizen zorgen voor hoogwaardige ventilatiesystemen